Minőség a családi asztalon

Most már talán visszavonhatatlanul itt a nyár, a kellemes esti grill partik ideje. Ehhez szolgálunk néhány remek vendégváró ötlettel a Brillir Kft. Derekegyházi Vágó- és húsfeldolgozó  üzeme jóvoltából. Tápai László üzemvezetõ ízletes újdonságokra hívja fel a figyelmünket.

– A grillezésre alkalmas tõkehúsok bõséges választéka mellett újdonságnak számít a grillezhetõ malachús, amely szintén vágóhidunkról kerül a mintaboltjainkba. Már tavaly is népszerû volt az ilyen alkalmakról elmaradhatatlan, sajátos szerb recepturára alapuló pljeskavica, és megismerhették a fogyasztók ízletes valódi grillkolbászunkat is. Az egyre nehezedõ piaci környezet ellenére továbbra is ugyanolyan fontos számunkra a hagyományos termékfeldolgozás, a házias ízvilág megtartása, mint azt kezdetben elhatároztuk.

A Brillir Kft. egyre bõvülõ árukínálatából a derekegyházi fûszeres fehér kolbászt kóstoljuk, s bizony jó szívvel ajánljuk nem csak a különféle epe- és gyomorbántalmakban szenvedõknek, hanem mindenkinek, aki szívesen tesz az asztalára kevésbé fokhagymás, ám mégis rendkívül ízletesen fûszerezett, bõséges érleléssel készült kolbászféleségeket. A minõség egyik fontos titkos “fegyvere” az érlelési idõ, ami a vastagabb kocabélbe töltött füstölt kolbászuk készítésekor is mérvadó. S már most sokan keresik a valódi húsból készült speciális fûszerezésû Brillir lecsókolbászt is, ahogy a szalámik családjába tartozó, olcsóbb árfekvésû csülöksonka is népszerû.
A nyár folyamán tovább tartanak a heti termékakciók. Keressék a cég mintaboltjaiban, Szentesen a Rákóczi utcai zöldségpiac mellett, a Jókai utcai Reál Csemegében, a G-hús Kft. József Attila utcai boltjában, vagy Mindszenten a Köztársaság utcai húsboltban.
(Fotó: Dömsödi Mihály)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.