Falunap Eperjesen

Holnap, június 26-án szombaton Eperjes Község Önkormányzata falunapot rendez az alábbi programokkal:

Reggel 8.00 órakor veszi kezdetét a községi tavon rendezett horgászverseny. 9.00 órára a fogathajtókat várják bemutató és amatőr verseny megrendezésére. A község templomában 10.00 órától szentmisét tartanak, ez a nap a települési búcsú napja is.

13.00 óra a délutáni színpadi műsorok kezdete. 14.00 órától a helyi népdalkör énekel, majd 15.00 órától Nógrádi István magyarnóta énekes lesz a rendezvény vendége. A szomszédos Fábiánsebestyénből érkezik hastánc produkció, amelyet 16.00 órakor láthat a közönség. Ezután a fábiánsebestyéni Desperado mazsorettek műsora  és a szentesi Szilver TSE táncbemutatója következik. 17.30 órakor bemutatkozik a községi amatőr színjátszó csoport. 19.00 órától – éjszakába nyúlóan – a 3+2 zenekar szórakoztatja a mulatni vágyókat.

Napközben marhalábszár-pörkölt fő Aranykalász módra, este rostonsült finomságokkal kedveskednek a látogatóknak. A faluházban pingpongozni is lehet. A gyerekeket 14 órától kutyás rendőrségi bemutatóra, valamint az Orosházi Városi Tűzoltóság bemutatójára várják, közben ugrálóvárazhatnak is.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.