A jó hangulat titka Szegváron – Megújult az ABC

Szegvár nagyközség központjában találjuk a Hunor Coop Zrt. 213-as ABC Áruházát, ahol nyújtott mûszakban tizenhárom kereskedõ gondoskodik a vásárlók napi kiszolgálásáról. A közelmúltban megújult üzlet barátságos, kellemes légkörében jó dolgozni, de vevõnek lenni is.

Csatordai Ferenc üzletvezetõ örömmel újságolja, hogy immár tizenöt éve stabil kollektívát irányít, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a szakmában, jól ismerik a vevõket és vásárlói szokásaikat. A legfontosabbnak a bizalmat tekinti, ami egyben tartja a kis közösséget.
Magunk is meggyõzõdünk a külsõ-belsõ festés után megújult ABC rendezettségérõl, kellemes küllemérõl. A munkatársak bíznak abban, hogy vevõcsalogatóbb elrendezést sikerült kialakítani a korábbinál. Arról is hallunk, hogy a fejlesztési folyamat nem áll meg. Számíthatnak arra, hogy a mélyhûtõpult rendszer is megújul a közeljövõben. A megelõzõ felmérések ugyanis már elkészültek.

– Egyre nagyobb erõfeszítést jelent viszont a forgalom szintjének megtartása, – magyarázza Csatordai úr, aki a helyi képviselõ-testületnek is tagja.
– A legfõbb gondnak azt tartom, hogy a megszûnõ munkahelyek helyébe nem létesülnek újabbak a községben, de érzõdik már a cafeteria rendszer változásából eredõ forgalom kiesés is.

Ott jártunkkor igen sokan vásárolnak, és a hangulat is kiváló. A mosolygós eladónõk készséggel segítik az idõsebb vásárlókat az eligazodásban. Felhívják a figyelmüket, hogy az országos Coop akció június 14-ig tartó szakaszában mely termékeket vásárolhatják meg árkedvezménnyel. Ám a Hunor Coop egyedi akcióit is hirdetmény mutatja a boltban. Június 13-ig pl. a finomliszt 89 Ft-ba kerül, le is veszik sokan a polcról.
– Egyre inkább az olcsóbb és a legszükségesebb termékekre korlátozódik a vásárlói hajlandóság. Így értékelõdnek fel a Coop-os akciók, – jegyzi meg az üzletvezetõ.
A Hunor Coop Zrt. igazgatósága rendszeresen elismeri és megbecsüli a legjobban teljesítõ munkatársakat. 2009-ben Viola Istvánné teljesítményét jutalmazta Mészáros Zoltán vezérigazgató bronz oklevéllel a 213-as ABC áruházból. A kollégák büszkék rá és igyekeznek a nyomdokaiba lépni.

Kép és szöveg: – dite –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.