Kavalkád a Korsós soron

Összeállt a Nagyhegyi Nyári Napok programja, már csak jó idõ kell ahhoz, hogy a Szentesi Vasutas SC Sporttelepén (Korsós sor)  június 18-án este a szalonna sütõ helyek benépesüljenek.

Elkészüljön a hatalmas tábortûz, és kezdetét vegye a rendezvény.
Farkas Sándor országgyûlési képviselõ köszönti a résztvevõket, meggyújtja a tábortüzet. Miközben sül a szalonna, a sörcsapok is megerednek, a jó zenére pedig táncra perdülnek a párok, a baráti társaságok. Másnap reggel a fúvószenekar lovas kocsival körbe járja a Loki falatozó  körüli utcákat. Hívogatja a lakosokat az aznapi  eseményekre.

A bográcsos fõzõversenyre június 12-ig lehet jelentkezni Fábján Mihály “bogrács nagymesternél” a +36 (30) 961-7812, illetve információt a Loki falatozó telefonszámán is adnak (63) 890-605.
A most mutasd meg, mit tudsz a bográcsban fõzni verseny 19-én 10 órakor kezdõdik. A bográcsban bármilyen étel rotyoghat. A részletes mûsort pedig a plakáton olvashatják!

A Nagyhegyi Nyári Napok szervezõi, Makra Zoltán, a Szentesi VSC elnöke és Garai Sz. Imre  jó szórakozást kíván, mindenkit szeretettel várnak a nagyhegyi, hékédi, felsõpárti lakosok népünnepélyére.

Kép és szöveg: D. M.

Előzmény: http://www.varosivisszhang.hu/?p=7356

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.