Sport minden mennyiségben – Beharangozó a Nagyhegyi Nyári Napokra

Nyolc év kihagyás után ismét lesznek Nagyhegyi Nyári Napok, melyet annak idején Bánfi Imre vállalkozó szervezett meg a Szentesi Vasutas SC sporttelepén.

 Sajnos, õ már nincs közöttünk, fentrõl figyeli a hagyományok folytatását. A Szentesi Vasutas SC  június 18-19-én  tervezi a programot.
Péteken délután 16.00 órától kis tábortüzek mellett, közösségi szalonnasütéssel veszi kezdetét a programsorozat. A nagy tábortûz meggyújtásával lesz az ünnepélyes megnyitó, majd éjfélig Szûcs Zoli zenekara szórakoztatja a jelenlévõket.
– A szombati napon 9.00 órától sport és kulturális, hagyományõrzõ rendezvények lesznek, hiszen a lokálpatriotizmus az egyik fõ feladatunk, s hogy erõsítsük a kötõdéseket a szentesiek között – mondja a fõszervezõ, Makra Zoltán, a SzVSC elnöke, majd ezzel folytatja:
– Nagyhegy városrész és a Felsõpárt évente egyszer talál olyan alkalmat, amikor önfeledten szórakozhat. Nagyhegyi nyári kupa sportrendezvények: foci, tenisz, lábtengó, tollaslabda, sakk, biliárd versenyeken mérik össze erejüket a csapatok és egyéni versenyzõk. Színesíti a programot a Szilver, vagy Bolero táncbemutatója, a rendõrség és tûzoltóság technikai kavalkádja. A gyermekeket bábszínház  szórakoztatja. Bajvívók küzdelme, fúvócsöves, íjászat, rögbi bemutató is lesz. Fellép a nagymágocsi asszonykórus, a Vasutas Loki rock banda, kirakodóvásár, vattacukros, ugrálóvár, pónilovaglás, fagyi, arcfestés, korongozás fogad kicsit és nagyot. Mindenkit szeretettel várunk a Nagyhegyi nyári napokra.
A részletes programot júniusi lapszámunkban ismertetjük.

Kép és szöveg: dm.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.