Gádoroson roppant a rizs…

A Gádorosi Nemzetközi Disznótoros Napra Szentesrõl a Varga Róbert Team és Sípos Tamás Team (vasutasok a képen) nevezett. Összehangolt munkájukért a MAGOSZ különdíját kapták.

 
A vasutas csapat ügyeskedett a feldolgozásban, gyúrták a kolbásznak valót, darálták a hurka alapanyagot, jól eltalálták a rizs fõzést, nem lett mázgás, szinte roppant a töltelékben. Jó ízûre sikerült a hurkájuk és még sorolhatnám…
A harmincnégy csapat versenyében a nagymágocsi Czakó Krisztián gárdája a legfinomabb kolbász kategóriában az elsõ helyezést szerezte meg. De bizonyítottak a helyiek is, hiszen a Házi brigád készítette a legkülönlegesebb terméket, és az asztal megterítésében, feldíszítésében a harmadik helyre sorolta õket a Benke László mesterszakács által elnökölt szigorú zsûri.
Az összetett verseny gyõztese idén az orosházi Szilasi Horváth Tamás és csapata lett.
Kép és szöveg: D. M.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.