Újévi malac, roppanós virsli a Brillir Kft-től – Nemsokára diszkontot is nyitnak

A derekegyházi vágóhidat üzemeltetõ Brillir Kft. húsboltjai a húsáruk gazdag választékával és meglepetés újdonságokkal is készülnek az ünnepekre. Pádár Zoltán termékmenedzser fontos információkat oszt meg olvasóinkkal.

– Ami a megszokott kínálattól eltér, a bõrös hús átvágva, vagy az egészben kínált – kérésre részeire is szelhetõ – újévi malac. Újdonság a derekegyházi roppanós virsli, ami kiváló minõségben, bevizsgált, hazai alapanyagból, színezékmentesen készül, vákuumfóliázott kiszerelésben kapható. Új fûszerezéssel gyártunk továbbá egy debreceni jellegû fõzõkolbászt is, amely páros kiszerelésben, szintén vákuum csomagolva kerül forgalomba, – sorolja, és hozzá teszi, hogy kocsonyahús kivételével minden húsárura vesznek fel a boltjaik elõrendelést. Aki igazi hazai alapanyagból szeretne kocsonyát fõzni, sietnie kell, hiszen a készlet csak a friss árura korlátozódik, fagyasztott körmöket nem árulnak!

Pádár Zoltántól azt is megtudtuk, hogy e hét csütörtökön újabb üzletet nyitnak Szegeden a Mars téri pavilonsoron, a helyi ismerõsök, rokonok figyelmét érdemes rá felhívni.
Az ünnepekre kiváló minõségû – szintén hazai – marhahúsokból is lehet vásárolni a cég immár hatra bõvülõ üzlethálózatában, Szentesen a zöldségpiac mellett, a Jókai utcai Reál ABC-ben és Vörös János húsboltjában, Mindszenten a Köztársaság u. 29. szám alatt, valamint Hódmezõvásárhelyen, s immár Szegeden is. Az üzletek december 24-én és 31-én délig tartanak nyitva.
Pádár Zoltán azt is elárulja a jövõre vonatkozó tervek közül, hogy Derekegyházán – a vágóhídra épülve – diszkontot létesítenek. Ezúton is köszöni a kedves vásárlók egész éves hûségét, s kéri, friss, hazai húsáruért válasszák jövõre is a Brillir Kft. húsüzleteit.

Kép és szöveg:
Dömsödi  Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.