Lakossági felhívás szombati sportesemény kapcsán

Döntés áprilisban a Tájfutó OB megrendezéséről. Fotó dt.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2024. szeptember 14. napján (szombaton) megrendezésre kerül a Rövidtávú Tájfutó Országos Bajnokság, mely miatt az alábbi helyszíneken

útlezárásokra kell számítani:

  • 2024. szeptember 14-én (szombaton) 9:00 órától 12:00 óráig teljes pályás lezárásra kerül a Kossuth Lajos utcában a Kettős körforgalomtól a Klauzál utcai körforgalomig terjedő szakasz „mindkét irányból behajtani tilos” tábla kihelyezése szükséges a végpontok között. A délelőtt folyamán a jelzőőrös (polgárőr és versenyrendező) irányítás történik a versenyterületnek a Klauzál utcai, Bocskai utcai, Jövendő utcai, Horváth Mihály utcai, Ady Endre utcai és Tóth József utcai szakaszain a futók akadálymentes áthaladásának érdekében.
  • 2024. szeptember 14-én (szombaton) 14:00 órától 17:30 óráig teljes pályás lezárásra kerül a Szent Anna utca (Kisér utca és a Szent Imre herceg utca közötti szakasza). A Szentesi Járásbíróság körforgalomtól a Venezia étteremig, továbbá a járásbírósági körforgalomtól a Kossuth téri körforgalomig, valamint a Kossuth tér 5. szám előtti útszakaszokon „mindkét irányból behajtani tilos” tábla kihelyezése szükséges a végpontok között. A délután folyamán a jelzőőrös (polgárőr és versenyrendező) irányítás történik a versenyterületnek a Petőfi utca 1. és 9. szám között, valamint a Kossuth téri körforgalomtól a Kettős körfogalomig tartó szakaszokon a futók akadálymentes áthaladásának érdekében.

A rendezvényre érkező résztvevők (kb. 300 db gépjármű) parkolása céljából a Csongrádi úton (Liget és Pusztai László Sporttelep mentén), a Vecseri-foki kiépített parkolók és Csallány Gábor parti (7517/18 hrsz.) füves parkoló terület lezárása szükséges 2024. szeptember 14-én reggel 06 órától.

A Tisztelt lakosság megértését és együttműködését ezúton is köszönjük!

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.