Havonta terveznek akciókat a L’amour tagok – Sikerül a valódi összefogás?

Tizenegy szentesi vállalkozás a „Vedd és védd a Szentesit!” Egyesületen belül júniusban újra indította a L’amour akciókat, amelyekkel immár havonta fognak jelentkezni, hallottuk a Művelődési és Ifjúsági Házban július 17-én megtartott sajtótájékoztatón. Az üzletek vásárlói jelképes 200 forintos áron hozzájuthatnak ahhoz a kuponfüzethez, amely minden résztvevő üzlet kedvezményét tartalmazza, és azokkal élve, jelentős megtakarítást tudnak elérni.

Lenkei Eszter a L’amour csoport kreatív megjelenéseiről gondoskodik, elmondta, hogy cél a kuponfüzet mellett egy olyan applikáció létrehozása, amely megkönnyíti mind a csoportban részt vevő vállalkozások, mind a vásárlók egymásra találását, és a kedvezmények minél praktikusabb, gyorsabb érvényesítését. Eszter az olimpiai játékok alkalmából megtervezett egy játékot is, amelyhez szintén a L’amour üzletekben lehet hozzájutni, s amelynek 3 fődíja, egyenként 50.000 forint értékben lesz levásárolható a kiválasztott üzletben. A tippkártyát augusztus 7-ig lehet kitölteni, meg kell tippelni rajta, hogy Magyarország a július 26. és augusztus 11. között megrendezett párizsi nyári olimpiai játékokon hány arany-, ezüst- és bronzérmet szerez majd.

Bocskay István, az egyesület elnöke a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, az utóbbi évek kihívásai egyre inkább rávilágítanak a helyi termékek fontosságára, a helyi termelők, vállalkozások összefogásának szükségességére. Nekünk, vásárlóknak, fogyasztóknak pedig melléjük kell állnunk azért, hogy a pénzünk a városban maradjon, és itt hasznosuljon. Megmaradhassanak az anyagi biztonságot nyújtó munkahelyek. Ismertette, hogy napjainkban, a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint naponta legalább 108 vállalkozás szűnik meg hazánkban. A helyi vásárlói kedvnek nem kedvez továbbá az internetes kereskedelem egyre rohamosabb terjedése sem. Mivel a helyi vállalkozások csökkenő forgalom miatt panaszkodnak, fontossá vált a leendő vásárlók megszólítása, a gondolkodásmód megváltoztatására felhívva a figyelmüket, megteremtve és megtartva az egyensúlyt a mindennapokban.

A kuponfüzet jól példázza, sok kicsi sokra megy, hiszen az abban foglalt kedvezmények, 10% és 20%-ok, esetenként akár több is, ha összeadódnak, kifejezetten jelentős megtakarítást tudnak hozni birtokosának. Lássuk a résztvevő üzleteket, szolgáltatókat: Hétpettyes Katica Játszóház, Jeans Service Ruházati üzlet, Kertész Áruház, Kondy-Computer Számítástechnika, Kontúr Festékbolt, Opál Óra és Ékszerüzlet, Piramis Textil és Padló Áruház, Szarvasi Húsbolt, Szentes Bútorház, Skinny Coffee és a Tallián Optika.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz       

                                             

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.