“Én táncolnék veled”

A Jövőnkért Néptáncegyüttes műsorából.

A Tánc világnapja alkalmából első alkalommal rendezett az Árpád Szabadidős Egyesület Piroska Tánccsoportja táncünnepet a város tánccsoportjainak közreműködésével.

A Bolero Táncstúdió hölgyei Pásztor Anikó vezetésével.

A világnapon, április 29-én bemutatkozott a közönségnek a Veritas Fitness Fitkid Sportegyesület több csoportja, a Szilver Táncsport Egyesület junior versenyzői és leány formációja, a Jövőnkért Néptáncegyüttes Bagi Ferenc vezetésével, a Dalma Dance Klub két csoportja, a Bolero Táncstúdió hölgyei, a Wings Egyesület Keep on Moving Dance School, a MÁV Lendület Tánccsoport, a Kelet Lányai Hastánc Egyesület táncosai, valamint a házigazda Piroska Tánccsoport.

Wings School produkció.

A bemutatón minden korosztály képviseltette magát, és számot adott tehetségéről, tudásáról. A lelkes zene- és tánckedvelő idősebb generáció tagjai mellett látványos bajnoki teljesítményeket is láthattunk a Kossuth téren.

A Dalma Dance Klub kis mazsorettjei.

A program a Szentes Városnapok részeként valósult meg, Szentes Város Önkormányzata támogatásával és társszervezésével. Talán a képek is elárulják, mennyire pörgős, látványos, izgalmas koraestének voltunk szem- és fültanúi.  Minden bizonnyal a sikeres kezdeményezés jövőre folytatódik. Kép és szöveg: dt.

A Veritas Fitness Fitkid Sportegyesület versenyprodukciója.

Dalma Dance felsősei a színpadon.

A Szilver TSE lányka formációja.

A Kelet Lányai a rejtelmek világába repítettek bennünket.

A MÁV Lendület Tánccsoport elegáns produkciója.

A Piroska Tánccsoport csodaszép keringővel érkezett.
Shostakovich: The Second Waltz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.