Indul a színházi évad – Megújíthatóak a bérletek

Október 26-ával, az első bérletes előadással indul a 2023/2024-es színházi évad a Tóth József Színház és Vigadó falai között. Seregi Zoltán igazgató és Szojka Cinthia Daniella művészeti vezető sajtótájékoztatóján az igazgató úr elmondta, hogy 3+3-as, két féléves bérletes rendszerben gondolkodnak. Az idei három előadásra a bérletesek már megújíthatják bérleteiket a jegypénztárban a keddi, csütörtöki vagy szombati nyitvatartási időben. A bérletek ára emelkedett kissé, ezért is teszik lehetővé a két részletben történő bérletvásárlást – hallottuk. Az első helyáras teljes áru bérlet 10.300 forintba, míg a nyugdíjas bérletek 8.600 forintba kerülnek. A második helyár 8.600 forint (7.600 Ft.), míg a harmadik 6.900,- (6.100) forintért tartalmazza a három előadást. Az előadásokat a csatolt plakáton találják!

A sajtótájékoztató meghívott vendége volt Szabó Zoltán Ferenc polgármester, aki visszaemlékezett az elmúlt két évben végzett közös munka főbb állomásaira, és az együttműködést sikeresnek ítélte, ami a záloga volt a jelenlegi évad közös akaraton nyugvó szerződésének aláírására. A soron következő események említésével leszövegezte: „Szíve csücske a színház.” Majd bővebben szólt az október 13-ai szoboravató ünnepségről, és az azt követő ingyenes, de regisztrációhoz között előadásról. Ez az est Petőfi Sándor születése 200 éves évfordulójának, és városunk szülötte, Tóth József legendás színművész születésének ugyancsak 200 éves évfordulójának, tiszteletüknek – a két személyiség találkozásainak – állít emléket. (Részletek ugyancsak csatolva!)

Az elhangzottakhoz, kiegészítésként Szojka Cinthia hozzátette, a bérletek október 14-ig újíthatók meg, aki viszont másik helyre szóló bérletet szeretne, vagy új bérletvásárló, ezt követően, október 28-áig válthatja meg a bérletét. A Bácskai, Őze és Tóth József bérletek a megszokott rendben lesznek érvényesek. A gyermekbérletek tulajdonosai időben értesülnek a bérletmegújítás lehetőségéről, ami novemberben kezdődik. Elmondta továbbá, hogy két szalon programmal és koncerttel várják még a közönséget a hónap folyamán. Ebben az évadban is lesznek vendég előadások, amelyekről időben értesül majd a közönség.

A jegypénztár meghosszabbított nyitva tartással áll rendelkezésre. Kedden és csütörtökön 14.30-tól 18.30, szombaton 9.00 és 12.00 óra között újíthatják meg vagy vásárolhatják meg a színházbarátok bérleteiket.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.