Bográcsos pecsenye

Bográcsos pecsenye

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéscomb
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 nagy fej hagyma
  • 1 evőkanál liszt
  • mustár
  • kakukkfű
  • majoránna
  • 2 dl. vörösbor
  • 2 dl. tejföl
  • 10 dkg. gomba
  • bors

A megmosott húst keskeny csíkokra vágjuk. A bogrács alján hevített zsírban üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a húst, megfűszerezzük, és közepes tűzön néhány percig pároljuk. Majd hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát, és felöntjük a vörösborral. Lassú tűzön forraljuk. Amikor a hús megpuhult, liszttel elkevert tejföllel és mustárral dúsítva újra felforraljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.