Az Omega kedvenc ételei a Páterben
Óriási érdeklődés mellett nyílt meg november 30-án Szentesen a Koszta József Múzeumban az Omega együttes relikviáiból rendezett kiállítás. Előtte azonban a legendás zenekar két tagja, Benkő László és Kóbor János felkereste a Páterház éttermet, ahol a kiállítás teljes idejére, azaz májusig rendelkezésre áll a zenekar kedvenc ételeiből összeállított menüsor.
Dömsödi Zsolt séftől megtudtuk, hogy nem volt olyan különleges kérés vagy ételkülönlegesség, amely gondot okozott volna számukra, a menüben felsorolt étkeket ismerik, rendszeresen készítik. Így egyben azonban most egy fél évre ezek az ételek az Omega étlapról fogyaszthatók bármelyik napon, bárki számára. Kóbor János a brassói aprópecsenyét, Benkő László pedig a sült kacsacombot pirított zöldségekkel, mint kedvenc ételüket, most meg is kóstolták és elégedettségüknek hangot is adtak. Kóstolják meg Önök is! Itt el is olvashatják a részletes étlapot.
Kép és szöveg: dt.