Karalábéleves májgaluskával

Karalábéleves májgaluskával

Hozzávalók:

  • 4 db zsenge karalábé
  • 5 dkg vaj
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 csomó zöldpetrezselyem
  • bors
  • 10 dkg csirkemáj
  • 1 tojás
  • kevés majoranna
  • zsemlemorzsa

A májat ledaráljuk, hozzáadjuk a tojást, a zsemlemorzsát, a fűszereket, és májgombócot készítünk belőle. A karalábét meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. Kevés vajon megpároljuk, megszórjuk a liszttel és felengedjük egy liter vízzel. Megsózzuk, meghintjük a petrezselyemmel és mielőtt készre főtt, beleszaggatjuk a májgaluskát.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.