Derekegyházi, hazai a hús legjava – Ideális a bizalomra

Sertésvágás a vágóhídon.2009. januárja óta üzemelteti a derekegyházi vágóhidat a Brillir Kft. A Húsvágó és Feldolgozó Üzemben azóta folyamatos a munka, a térség három nagyüzemi termelőjétől és számos helyi kistermelőtől vásárolják fel a hússertéseket, amelyeknek ideális átvételi súlya 120 kg.

A helyben, heti rendszerességgel vágott sertések háztáji körülmények között vannak tartva, takarmányozva, hiszen a vágóhíd kollektívája a kezdetektől odafigyel a kiváló minőség megtartására. A levágott és feldolgozott sertések nyomon követhetősége teljességgel biztosított, garantált, hiszen nagyon részletes és gondos adminisztratív eljárások, mintavételek kísérik a munkafolyamatokat.
A helyben megtermelt és feldolgozott húsáru frissen kerül a mintaboltjaikba, Szentesen továbbra is három mintabolt szolgálja ki nap min nap a vásárolókat. Mintaboltot üzemeltetnek továbbá Kecskeméten, Szegeden, Mindszenten, Csongrádon, Budapesten is, folyamatos beszállítói a HUNOR COOP, vagy a SZOLNOK COOP áruházláncnak. Kisboltok, éttermek, konyhák friss hús megrendeléseit teljesítik napi rendszerességgel.
Feldolgozott termékeik a házias íz világot megőrizve, tartósítószerek nélkül, minőségi fűszerezéssel készülnek. A hurka, kolbász, májas, disznósajt, vagy a grillkolbász, pljeskavica – utóbbiak a grill szezon kedvelt termékei – a vásárlók megelégedésére lettek kifejlesztve. A cég menedzsmentje beépíti üzleti filozófiájába a számára legfontosabb közösség, a vevők észrevételeit, véleményét.
A Brillir Kft. így maradt az évek során hatékony, megbízható partnere a térség lakosságának. Megköszönve eddigi bizalmukat, a jövőben is igyekeznek azt minden környező településen megszolgálni, a vásárlókat érintő változásokról pedig időben értesítéssel lenni. Keressék továbbra is a derekegyházi hústermékeket az üzletekben, kísérjék figyelemmel a heti akciókat a mintaboltokban.

Kép és szöveg: dt. x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.