Visszhang Ősz

E lap, amelyet a kezükben tartanak, s reményeink szerint sokan kedvelnek, ebben az évben ünnepelheti létének tizenötödik évfordulóját. Sokat tanakodtunk, hogyan tegyük emlékezetessé az évfordulót. Aztán úgy döntöttünk, hogy csak semmi hivalkodás…

A történet még a Kiséri Hírekkel kezdõdött 1991-ben. Azután a rögös úton – sok áldozattal – eljutottunk idáig. A lap színvonalát a jelen gazdasági helyzetben megtartani nem könnyû. A jövõ hónaptól  folyamatosan jelentkezünk majd azokkal az akciókkal, amelyek – részint a már hagyományos Visszhang Õsz programsorozat keretében fognak újdonságként hatni – részint kifejezetten üzleti jellegûek lesznek.
Földhöz ragadt ötletekre van szükség, hiszen a minket körülvevõ világ irracionálisan kegyetlen, s az ilyen hatásokra nehéz józan válaszokat adni. Egy cél vezérel bennünket 1991. óta folyamatosan: értéket közvetíteni, embertársaink hasznára lenni. Tudjuk jól, munkánk csak többé-kevésbé tökéletes. Reméljük azonban, hogy az elmúl évek során sok szentesi és környékbeli olvasónak okoztunk örömet, nyújtottunk át teljesen ingyen olyan információkat, amelyeknek hasznát vette. Van még a tarsolyunkban ötlet a további megújulás érdekében. Tény, hogy az elmúlt hónapok a lap technikai átállása jegyében teltek, ami  sok idõt vett igénybe részünkrõl. Most már azonban zavartalanul tudunk a tartalomra koncentrálni.
Figyeljék következõ számainkat, és kapcsolódjanak be programjainkba!  Mind a lakosságnak, mind a vállalkozói szférának hasznos hónapokat tartogatunk.
   
– szerk. –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.