Folytatás jóban, rosszban – Változatlanul a vendégekért

Seres Károly felvételén az esküvő napjánNégy év ismeretség után kiderült, közös szenvedélyük a vendéglátás. Szerdahelyi Mátyás és immár felesége, Krisztina egymásnak és a szakmának is örök hûséget fogadott. Új lendülettel és lelkesedéssel készülnek az ünnepi szezonra.

A téli rendezvények közül kiemelkedik az évek óta sikeres, svédasztallal egybekötött óévbúcsúztató, amelyre már folyamatosan lehet elõzetesen telefonon, és személyesen a helyszínen jelentkezni.
Hétvégén, hétköznap, nyitva tartási idõn kívül is állnak a baráti társaságok, munkahelyi közösségek, s persze a családi partikat szervezõk rendelkezésére mind az év hátralévõ részében, mind az új évben. Idõpontot, a részleteket egyeztetni a lentebb írt telefonszámon lehetséges.
A rendezvények legsikeresebb étele ma is a Nádas tál, amely négy féle fogást és vegyes köretet tartalmaz, 1 fõre 1645 Ft-ért. Rántott sajt, rántott csirkemell csíkok, zöldfûszeres sajttal töltött sertés szelet valamint Bakonyi borda kerül a tálra. A séf, Krisztina a hagyományos, házias ízek, a bõséges vendégmarasztaló fogások készítõje, aki szívvel-lélekkel látja el a csárda háziasszonyának feladatait. A vendégek elégedettsége mindkettõjük számára elsõ számú szempont, a kettõjük közötti munkamegosztásban e szerint járnak el. Étel és ital kínálatukat a vendégek elvárásaihoz igazítják.
A telefonszám 06 30/9382-991 és a nyitva tartási idõ is változatlan: keddtõl péntekig 12.00-15.00 óráig, szombaton 12.00 -21.00 óráig, vasárnap 12.00-14.00 óráig.
(dt. x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.