Minden jót a garagolyba!

Nem lehet elég korán kezdeni a finom hazai termékek megismertetését.Minden hónap harmadik szombatján idén is folytatódik a Mûvészetek Házában a Garaboly gasztro piacA téli vásárok részben az épületben, részben a gólyásház udvarán, de ugyanolyan gazdag és bõséges minõségi kínálattal fogadják az érdeklõdõket, mint az elmúlt évben. A január 17. kellemes téli napon újra üdvözölhették egymást a törzslátogatók és rendszeres kiállítók. Többekkel beszélgetve, megerõsítették, nem szeretnének ebben az évben egyetlen alkalmat sem kihagyni.

Apjokné Bognár Mariann Makóról egyedi evõeszközöket készít és hoz rendszeresen Szentesre. Csodálatra méltó az ötlet egyedisége, különlegessége. Rácsodálkoznak a helyiek, de szívesen ajándékoznak is a különleges termékekbõl.
Sándor Matyi bácsi saját termesztésû mézet árul minden alkalommal. Elégedett a tavalyi akácméz terméssel, hiszen évrõl-évre remek gyûjtõbázisa van a családjával közösen gondozott 170 méhcsaládnak. Persze az akác mellett vegyes virágmézet is árul és ajánlja mindenkinek jó szívvel. A Barta család cékla salátával és sült tökkel gyarapította finom, ízletes, egészséges kínálatát.

A házi szappanoktól az egyedi étkészletekig sokféle különlegesség a pincében.

De kóstolhattunk különféle sajtokat, vagy  eredeti házi hájas süteményt is. Gyönyörködhettünk a kézimunkázás rejtelmeiben, ismerkedhettünk a gyógynövényekkel.
Már jó elõre eltervezhetjük, február 21-én mi kerüljön majd a garabolyunkba, hiszen minden, ami szépség és jóság, itt megtalálható.
Kép és szöveg: – dite-

Didergősen mégis kitartóan.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.