Új márkák a Horgászáruházban

A megújult választékból.Érdemes most a horgászoknak ellátogatni az Arany János utcai Horgászáruházba, hiszen újdonságokkal frissíthetik felszerelésüket.

Gulyás János üzletvezetõ  arról számolt be, hogy reális áron, hazánkban új márkák, mint Wychwood, Vardis, vagy az Innovate baits mellett a Leeda és Matchbox termékskálából lehet olyan eszközökhöz jutni, amelyeknek garantált a szerviz háttere.
Az üzletvezetõ példaként azt mondta, rakós botok már 36 ezer forinttól a csúcsminõségig, beszerezhetõk maximális alkatrész ellátással. Az interneten a www.map-wychwood.hu, vagy a www.fishingzone.hu oldalak segítenek az eligazodásban. Itt ki lehet választani a terméket, az áruházban pedig át lehet azt venni, ellenõrizve, hogy minden alkatrész a helyén van, és hogyan kell szakszerûen haszálni, hogy a horgász sokáig örömét lelje a választásában, legyenek azok finomszerelékes termékek, rakó, feeder, match botok, horgászládák, bojlis cuccuk vagy bojlik…
Itt az alkalom, hogy a családtagok vásárlási utalvánnyal kedveskedve a horgásznak, segítsék õt álmai felszereléséhez jutni.
A szentesi Horgászáruház az Arany János utca 16. szám alatt továbbra is segít személyes kérdéseit megválaszolni, az igényei szerinti eszközöket megtalálni.
– dite –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.