Mi az a Flabélos?

Flabélos illusztráció.Mindennapi szóhasználatunkban már természetes kezd lenni a flabélos szó. Egy új hullámot indított el, s népszerûsége egyre növekszik. Nem csoda, ha valaki kipróbálja egyszer, megszereti. Használata kényelmes, frissítõ és mintha percek alatt könnyítené meg az embert.

A flabélos egy mozgás terápiában is ismert és használt eszköz, ami nevét az ausztrál professzor Oto Flabélosról kapta, s nem véletlenül.
Ismertetõkben olvashatjuk, hogy 10 perces használata 40-50 perces edzõtermi edzésnek felel meg. Hatása a billenõ mozgáson alapul, melynek következtében egyensúlyvesztés következik be, a központi idegrendszer utasítást ad az egyensúly visszanyerésére az agynak, s az egyensúly fenntartására. Így beindul egy reflexmûködés, jelentõs izomunkával párosulva, ami nem terheli meg az izületeket, a tüdõt és a szívet. Már 5-10 alkalom  után egyértelmû a változás iránya, centikben mérhetõen, megfelelõ mennyiségû folyadékfogyasztással és étkezésre való figyeléssel. Rendszeres használata fellazítja a bõr alatti zsírsejteket, ezzel gyorsítja a vér- és nyirokkeringést, segíti a salakanyagok ürülését. Így csökkenti a cellulitot, szép tónust ad a testnek, javítja tartását. Lassítja a csonttömeg csökkenését. Élénkíti az anyagcserét, javítja az emésztést. Ehhez nagyon fontos a megfelelõ mennyiségû folyadékfogyasztás, nemcsak használat elõtt, de utána is.
Nem javasolt a Flabélos használata elõtt sokat és nehéz ételeket enni. Nemcsak a rugalmasságot fokozza, biztosítja a fittséget, pótolja a mozgáshiányt, növeli a fizikai terhelhetõséget, oldja a stresszt és a feszültséget használat közben.
De nem használhatja mindenki, például kismamák, kövességben és gyulladásos betegségben szenvedõk, vagy olyanok, akiknek a szervezetében inplantátum van. A biztonság kedvéért legjobb az orvosunkkal megbeszélni betegség esetén a használatát.
Eddig csak a belvárosban mûködtek Flabéloszos szalonok, de szerencsére már a kertvárosi részen is van rá lehetõség a Cseuz Béla utca 3 alatt,  a Lottózó mellett. Hétfõtõl péntekig, délelõtt 9-12-ig, délután 14-19 óráig, szombaton 9-12-ig áll az érdeklõdõk rendelkezésére, bejelentkezés a 06-20-9379245 számon.
Én már kipróbáltam, ajánlom mindenkinek, frissítõ, lazító hatása miatt, nem beszélve a centikben mérhetõ változásokról, amit én is nagyon várok. Szerencsére már nem kell a központba menni, a Kertvárosban is megtalálható az egészséget biztosító Flabélos, ami egy másodperc alatt 10-60 izom összehúzódásra készteti az izmokat, így segítve a használók fittségét, csinosságát. S nem csak fiatalok használhatják, a nyugdíjasokat is várják! Az elsõ alkalom ingyenes!
füredi zsuzsa

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.