Fantasztikus lehetőség!

Figyelem!Talán ott kezdeném, hogy számomra az egészség a legfontosabb, és erre nem a kórházi ágyon szeretnék rájönni. A másik fontos dolog, hogy minden forint számít. Az egészségemért is sokat tehetek, és spórolhatok is most egy fantasztikus lehetõséggel.

Kérdezhetnék, van már nekem ELÕNY kártyám? Ha igen, szoktam használni? Ha nincs, akkor máris váltsak magamnak ingyenesen egyet az Asylum üzletben, amely a Kereskedõház emeletén (Kossuth u. 15/A.) vár engem. A kártya egy-két perc alatt kész, s máris használhatom, és már akár ott érvényesíthetem a vásárlásom után járó 10 százalék kedvezményt!
Sok boltban élhetek a kedvezményekkel ezzel a kártyával, de maradjunk még az egészségem megóvásánál. Ezzel a kártyával vásárolhatok a BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ ÜZLETBEN is, amely a Kossuth u. 22. szám alatt ugyancsak engem vár és arra biztat minden nap, hogy tegyek az egészségemért. Vegyem a saját kezembe az életemet. Nem kérdés, hogy élek ezzel a fantasztikus lehetõséggel.
Az Asylum és a Bolt az Egészséghez üzletek munkatársai megköszönik nekem, hogy odafigyelek magamra, és igénylem azt a sok szépet és jót, amit náluk találok.
Figyelem! Szeptemberben indul az új AGYKONTROLL tanfolyam. A jegyek már megérkeztek a Bolt az Egészséghez üzletbe!
Mindenkinek kívánunk jó egészséget, szép és tartalmas jövõ hetet, Elõny kártyával.
(dt. x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.