A Nap is ötletet ad

Napocska,Arra voltam kíváncsi, hogy ezekben az embert próbáló forró napokban mi minden történik egy olyan kis helyi üzletben, mint a Heuréka Bõrdíszmû-, Játék és Ajándékbolt.

Ha belépünk, kívül marad a mosolygós napocska, perzselõ sugaraival. Már a kellemes hûvös miatt is érdemes elidõzni, érdeklõdni. Horváthné Anna üzletvezetõ szívesen ad felvilágosítást az üzlet kínálatáról. 
Kérdésemre elmondja, hogy a szezon sajátosságaihoz alkalmazkodva több dolgot is elõnyben részesítenek a vásárlók még ezeken a kivételes nyári napokon is. Speciális táskákat keresnek például egy-egy különleges, utazással, nyaralással összefüggõ munkalátogatáshoz. A külföldre utazók szívesen visznek szentesi vonatkozású apróságokat az üzlet kínálatából. Azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a csillogást, jó hír, hogy a Swarovski kristállyal díszített tárgyak köre tovább bõvült. Különleges apróságok, egyedi ajándéktárgyak tehetik még különlegesebbé a legszebb családi ünnepeket, név- és születésnapi partikat.
A tanév közeledtével megnõ az érdeklõdés a foglalkoztató társasjátékok iránt. Az üzletben kapható LÜK füzetek, vagy az Orchard játékok tartoznak ebbe a körbe. Már 3 éves kortól egészen kisiskolás korig találunk olyan játékokat, amelyek néhány percre ültetik csak le a kicsiket, mert gyorsan lejátszhatók. Ez az idõ azonban elégséges arra, hogy a szülõ, nagyszülõ fegyelemre, a közelgõ tanév kötöttségeire hangolja a család legfiatalabb tagjait. Így szórakozva szembesülnek azokkal a szabályokkal, amelyek néhány hét múlva már visszavonhatatlanul napi rendszerességgel jelentkeznek.
Néhány felfrissülést hozó pillanatra érdemes tehát megállni, egy pár lépcsõt fellépni a Kereskedõház emeletére, és ismerkedni a Heuréka kínálatával. Ötleteket merítve, kellemes közérzettel, új tapasztalatokkal már a mosolygós napsugarak ereje sem tud annyira bántó lenni.
– dite  – x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.