Hungerit Családi Nap – másodszor – A strandon, a cirkusz világában

Készül_a_lufikígyó.jpgValóságos cirkuszporonddá változott a ligeti strand május 17-én szombaton. A porondmesterek – szárazon és vízen egyaránt – kitehették volna a jelképes táblát a következõ felirattal: “Minden hely elkelt!” A Hungerit Zrt. családi napjára ugyanis mintegy négyezren látogattak el.

A cég dolgozói és hozzátartozóik voltak a vendégek. Magyar József vezérigazgató és családja vendéglátóként örültek, hogy ilyen sokan érzik jól magukat ezen a napon. Magyar úr elmondta, hogy a tavaly indult kezdeményezéssel más cégek példáját igyekeznek követni. A vállalat területén nincs mód hasonló összejövetelekre, ezért a cég vezetése az évi egyszeri Családi Nap mellett döntött. Tavaly közel háromezren vettek részt a rendezvényen, ez a szám azonban idén már délre teljesült. Tóthné Kecskés Mária kereskedelmi igazgató és csapata, köztük Demeter Margit marketing munkatárs hónapokon át dolgozott, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön, s a dolgozók  idõben értesüljenek a várható programokról, amelyek mellé ingyen ebéd és frissítõ is járt.

A_kézműveskedés_is_népszerű volt.jpg

Magyar József vezérigazgató meglepetten meséli, hogy beszélt olyan családokkal, akik most jártak elõször a felújított ligeti strandon. Ez is azt támasztja alá, hogy szükség van a családi napra, amikor kötetlen módon beszélgethetnek, együtt lehetnek a munkatársak gyermekeikkel. A mindennapi robot ugyanis nem teszi lehetõvé a munkatársak közötti kötetlenebb kommunikációt sem. Elismeri, nagyon keményen kell dolgozniuk, mert ezt kényszeríti ki a gazdasági környezet. 
Idén a színpadi mûsorokat szabadtéri játékokra cserélték, s úgy tûnt, jól döntöttek. A gyerekek láthatóan nem csak a medencékben, hanem a bohócok, gólyalábasok, és a számukra különleges cirkuszi kellékek között is nagyon jól feltalálták magukat.

A_zabos_rodeópaci_hátán_biztonságban.jpg 

– A gyerekek õszintén elmondják, mire van szükségük, milyen játékokat kedvelnek. – veti közbe dr. Baranyi Erzsébet,  aki a cégen belüli összetartozás erõsödését várja a mostani prog-ramtól. A Magyar házaspár négy unokája is nagyon élvezi a látottakat, a nagyobbak szorgalmasan gyûjtötték a cirkuszosok ajándék pontjait a titokzatos nyeremény reményében.
Vendégeket kérdeztünk, õk hogyan vélekednek az idei családi napról.
Török Károlyné Tündi nyolcadmagával érkezett. Az életvidám házaspár a Holima üzemben lézerpisztoly-kezelõ már hosszú ideje. Ez az elsõ családi napjuk, és nagyon jól érzik magukat. Tündi fontosnak tartja, hogy legyen ilyen alkalom a cég életében, amikor a munkatársaknak is jut idejük a beszélgetésre, a tartalmas kikapcsolódásra. A családapa kezében most is ott látom a gyufakockát. Kedvelt hobbijai egyikét ide is magával hozta, s hogy egyetlen perc se maradjon üresen, a készülõ kockába belefûz néhány újabb gyufaszálat.

Aki_az_arcfestést_választotta.jpg 

Fábiánsebestyénbõl jár nap mint nap a virsli üzembe dolgozni Négyesi Péterné, aki szintén elõször hozta magával családját a rendezvényre. Az apróságoknak  az arcfestés tetszett meg elõször, de további játékokat is felfedeznek még a nap folyamán, erõsíti meg az anyuka, Osztás Andrásné.
Mészáros Andrásné
Katika lányát és családját kísérte el a strandra, mint két kisgyermek nagymamája. Lánya, Berkeczné Mészáros Erzsébet közel tíz éve dolgozik a cégnél, most éppen a “Kismama mûszakban”. Katika nagyon örül, hogy a kisgyermekes anyukákat a cég ilyen lehetõséggel segíti, így nem kell aggódnia a szülõknek, nagyszülõknek, ha az anyuka táppénzre kényszerül. Mint mondja, számukra most a csúszda az elsõ számú kedvenc. Az unokáit a hûvösebb idõ sem zavarja. Ez a rendezvény ebbe a környezetbe való, nagyon el van találva, – fûzi hozzá. 

A_nagy csúszdával is sokan kacérkodtak.jpg

Jó volt látni a sok kedves, vidám, elégedett arcot. Kutyusok, labdák, szelídítésre váró plüss oroszlánok, színesebbnél színesebb gömbök és fajátékok marasztalták a legkisebbeket. A nagyobbak kipróbálhatták magukat a mászófalon, a csúszdán, de az egykerekû kerékpáron is. Megkóstolhatták Zizut, a Valdor ínyenc új csibefalatjait. Nem kérdés, ha lehet, örömmel jönnek jövõre az újabb családi napra. Addig is mindenkit vár a munka, vagy éppen a tanulás.

Képek és szöveg:
Dömsödi Teréz

(Képek feliratáért egérrel a képre!)

Az_ugrálóvár_mindig_a_gyerekek_kedvence.jpg

Együtt_a_család.jpg

Így_is_együtt_a_család.jpg

Ezúttal_nem_anyu_mászik_a falra_tőlük.jpg

Gólyalábas_attrakció.jpg

Gólyalábasok.jpg

Késdobálás_helyett.jpg

Kis_autóversenyző.jpg

Labdajátékokkal_is_gyorsan telt_az_idő.jpg

Légtornász_mutatvány.jpg

Mint_tyúk_a_kendermagban.jpg

Repül_a_bátor_oroszlán.jpg

S_persze_jajj_úgy_élvezem_én_a_strandot.jpg

Szívesen_próbálták_ki_a_cirkuszi_eszközöket.jpg

Utazás_meseországban.jpg

Együtt_a_mesevárban.jpg

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.