A nyár slágere a faredőny – Folytatódnak a havi akciók

A_Horváth_Mihály_utca_4._alatti_bemutatóteremben.jpgAz idei építkezési szezon nem csak az egyre emelkedõ árak miatt szolgál meglepetésekkel, vannak ugyanis ellenkezõ példák. Érdemes résen lenni, odafigyelni, alaposan utánajárni, hogyan tudnánk otthonunkat energiatakarékosan és olcsóbban, minõségi módon korszerûsíteni.

A Bohus és Társa Bt. szép kivitelû, praktikus Aluplast mûanyag ablakokat, tetõablakokat kínál, hozzájuk illeszkedõ külsõ, belsõ árnyékolókkal, kiemelt hangsúlyt helyezve az üvegmegoldásokra. A kiváló minõségû német termékek kedvezõ áron kaphatók.
A nyár slágere a faredõny, tizenhat féle szín közül választhatnak. A hõszigetelést erõsítõ redõnytokok hozzájuk illeszkednek. Az újonnan épülõ lakóházak esetében az áthidalót kiváltó redõnytokokat ajánlja Bohus László ügyvezetõ igazgató. A redõnyök motorizálhatóak, sõt automatizálhatóak, azaz idõre állíthatóak. – hallhatjuk az ügyvezetõtõl.
S ha már itt tartunk, a korszerû és energiatakarékos lakások kelléke lehet a világítás kapcsolás, az égõ fényerõ szabályozása. Mindezek Becker redõnymotorokkal biztosíthatóak, garanciával.
Arra a kérdésünkre, hogy mindez szép és jó, ám mennyire feltöltött pénztárcával induljunk a vásárláshoz, Bohus László azt mondja:
– Folytatjuk idén is a havi akciókat. Ingyenes az igényfelmérés, az árajánlat készítés, továbbá ingyenesen készítjük el a Nemzeti Energetikai Program pályázatait is. Az ingatlan tulajdonosának csak a tulajdoni lap- és a postaköltséget kell rendeznie. Tavaly minden családi házra, vagy tömbházra beadott pályázatunk nyert. Hónapról hónapra árkedvezményekkel, vagy ajándékokkal lepjük meg a kedves megrendelõket.
Bohus László az újdonságok között említi a népszerû Marki-lux napellenzõket, amelyek 10 év garanciával szerelhetõek, a teraszok fûtés- és hûtésszabályozása biztonsággal bízható rájuk.
A Bohus és Társa Bt. Szentes, Horváth Mihály utca 4. szám alatti bemutatóterme keddtõl péntekig 9.00-15.00 óráig tart nyitva. Szombaton délig érdeklõdhetnek személyesen a helyszínen, vagy a 06 (63) 313-007, illetve a 06-30/289-0785-ös telefonon. E-mail: bohusl@tiszanet.hu, bohusbt@szentesikabel.hu  További információk a http://www.nyilaszaro.hu/ weboldalon találhatóak. (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.