Tovább bővült a Hunor Coop Rt. – Bográcsra fel!

Hunor Coop Rt. - NapsugárSzentesen és Kiszomboron immár Hunor Coop színekben erősít két további régi-új üzlet. Cél a vásárlók megtartása, hiszen a multinacionális áruházláncok is terjeszkednek. A vásárlóközpontúságot hangsúlyozva a cég továbbra is fejleszt, és a vevőközönség szórakoztatására idén is megrendezi a lecsófesztivált.

– Ez az időszak sem volt kevésbé küzdelmes, mint az előző. Nap mint nap tapasztaljuk, hogy a kosár értéke csökken, a fogyasztók pénzére egyre többen pályáznak. Évekkel ezelõtt elhatároztuk, hogy meg akarjuk állni a helyünket ezen a piacon. Ezért nagyon sokat kellett, és kell tennünk, – halljuk Mészáros Zoltántól, a szentesi székhelyű Honor Coop Részvénytársaság elnök-vezérigazgatójától.

– Mennyire értékeli eredményesnek az eltelt időszakot?

– A mögöttünk hagyott esztendõ a küzdelmeivel együtt is megerősített bennünket. Nem dicsekedhetünk ugyan kimagasló eredményekkel, de talpon vagyunk. Igen szerény az a számokban is kifejezhető nyereség, amit a cég kétszázötven dolgozója realizálni tudott. S hogy ennek ellenére is sikerült bővülni, ez optimistává tesz bennünket.

– Bővültek, hiszen új boltokat integráltak.

– Már az elmúlt évben is fejlesztettünk, bővítettünk, berendezéseket cseréltünk. Igyekeztünk mindezt pályázati pénzekből megvalósítani. Idén is az új környezetvédelmi szabványoknak megfelelően a hálózatba hűtőkamrákat, egyes bolti berendezéseket cseréltünk ki. Ez a kisebbik rész, viszont a hálózat fejlesztése életbevágóan fontos. A tavalyi meghatározó bővítés után, amikor Makó tizenegy áruháza csatlakozott a társaságunkhoz, most a helyi Napsugár Áruházat vette át a COOP üzletlánc. Igyekeztünk az üzletet olyan színvonalon, választékkal és árakkal megjeleníteni, hogy kedvelt célpontja legyen a vásárlóknak. Sőt a napokban a makói térségben a kiszombori nagy ábécét is sikerült társaságunkba vonni.

– Egyebekben mik a terveik?

– Fejlesztési terveink idénre töretlenek. Őszintén meg kell mondani: pályázati kiírásokra várunk. A szentesi Kála és a makói Maros áruházat tovább szeretnénk bõvíteni. A tervezési szakaszban lévõ beruházáshoz uniós forrásokat próbálnánk bevonni. További két községi üzletben alapterület bõvítésre készülünk. Így is szeretnénk felkészülni a multinacionális cégek érkezésére.

– Az óriások kísértő fenyegetése oly hosszas, hogy hagynak időt önöknek a felkészülésre. Jól látom?

– Mi olyan gazdagságot nem tudunk ugyan felmutatni, mint ők, de az őszinteséget, becsületességet, az elvárható tisztaságot és udvariasságot, sok-sok mosolyt oda tudjuk tenni a kereskedelmi fogásaink közé. Kereskedõ optimista kell, legyen. Sportemberekhez is lehet minket hasonlítani, aki mindig győzni akar. Meg akarja nyerni a vásárlókat. Mi is ezen vagyunk.

– Idén is lesz Lecsófesztivál. Az előkészületek időszakában mi-mindent árulna el a rendezvényről?

Szeptember 3-án szombaton lesz a rendezvény a már megszokott helyen. Hatalmas az érdeklődés. Egyre több nevezés érkezik, már nem csak a városból és környékéről, de országosan, sőt nemzetközi léptékben is. Igyekszünk ennek legjobb tudásunk szerint megfelelni. Az elmúlt évekhez hasonlóan folyamatos rendezvényekkel, színpadi fellépőkkel is fogjuk szórakoztatni a közönséget. Az elmúlt három évet illetően csak pozitív visszajelzések voltak. Szeretnénk tovább erősíteni, öregbíteni a fesztivál jó hírét. Jó kedvet és hangulatot ígérünk. Minden résztvevő élezze a kését, melegítse elő a bográcsát, mert hatalmas verseny várható. Igazi nagy családias lecsófesztivál lesz, ahova mindenkit nagyon sok szeretettel várunk. Hozzák el a legjobb tudásuk és fantáziájuk szerinti ételeket, – hívogat mindenkit Mészáros Zoltán.

A versenyre a társaság kereskedelmi osztályán a 63/562-232-es telefonon lehet jelentkezni. A csapatoknak a részvénytársaság az asztalt, padokat, alapanyagokat és tűzifát a továbbiakban is biztosítja. S hogy ezt megtehetik, ebben a helyi TÉSZ nyújtja a legnagyobb segítséget.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.