Ízletes, házias, kiadós ételek készülnek – Rendeljen az ünnepekre!
Az egész éves hajtást az ünnepi készülõdés még csak tetézheti. Ám az csak rajtunk múlik, hogy minden feladatot magunkra hárítunk-e, vagy megengedünk magunknak egy kis segítséget. Jó szervezéssel, gondos odafigyeléssel ünneplõbe öltöztethetjük a lelkünket, és gondoskodhatunk arról is, hogy ízletes, házias finomságok kerüljenek a családi asztalra, mintha mi készítettük volna.
Az Ételbár kollektívája szívesen leveszi vállunkról a sütés-fõzés terhét. Lássuk, mi-mindent kínálnak az idei karácsonyra:
Az elmaradhatatlan ponty halászlé idén 1250 Ft-ért kapható adagonként. Kínálnak pl. töltött káposztát, kocsonyát 900-900 Ft-ért. Akik az ünnepeket sem szeretnék pörkölt nélkül tölteni, a birka-, marha- és pacalpörkölt adagonkénti ára egységesen 1400 Ft. Azt hiszem, az ünnepek slágere lesz az egészben sült pecsenyekacsa darabonként 1900 Ft-ért. S ha mindezeket túlságosan kiadósnak találnák, idén is készül 2 és 4 személyes sültes tál. Elõbbi 3400, utóbbi 6800 Ft-ért, benne gesztenyével töltött pulykamell, csongrádi töltött tekercs, sajtos-fokhagymás tarja, ínyenc sertés szelet, és a köretek: petrezselymes burgonya, párolt rizs és párolt zöldség. (Mindezt kimondani is fenséges!)
Ám az Ételbár saját készítésû házias sütemény ajánlata is bõséges lesz. A karácsonyi beigli mákos és diós ízesítéssel 1000 Ft-ért/rúd rendelhetõ. Az aprósütemények, mint mézes krémes, vanília ráma, karamellás szelet, gesztenyés kocka vagy kapucíner szelet, kilogrammonkénti ára 1850 Ft. Jól csúszik majd a finom bor a tejfölös burgonyás pogácsára, mely most 1750 Ft kilónkénti áron vásárolható meg.
Amint mérlegeltek és jól döntöttek: rendelnek, fontos tudniuk, hogy azt személyesen tehetik meg az Arany János utca 16. szám alatti Ételbárban december 22-ig. A készételeket pedig december 24-én 10 és 14 óra között kell átvenni!
Természetesen mód van nagyobb tételû megrendelésekre is. A további részletekért hívják a 06-20/585-4339-es telefonszámon a szentesi Ételbár munkatársait. (x)