Napló 35.

Kedves Zsuzsa! Mai bejegyzésem Neked szól a távoli Floridába. Ez a leggyorsabb módja annak, hogy kommunkálni tudjunk. Tudnod kell, hogy levélváltásaink a távolság, s ki tudja, még mi minden más miatt, nem zökkenőmentesek. Az utóbbi hónapokban biztos, hogy többször is küldtél e-mailt, de a hivatkozott levelek és mellékletek sajnos nem jutottak el hozzám. Én is írtam Neked, s írnék, de most tényleg nem tudok e-mailt küldeni bizonyos technikai átalakítások miatt. Amint lehet, szeretném tisztázni, hogy mely leveleink vesztek el, s azoknak mi volt pontosan a tartalma. Kérem a bocsánatodat és türelmedet, ha még van… Szeretettel üdvözöl: Teréz  

4 hozzászólás “Napló 35.” bejegyzésre

  1. Susan T. de Buzna dr:

    Ohhhóóó..kedves Teréz, Üdvõzõllek!
    Bizony nem lehet õrõmteli egy olyan computer ami csak akadálya munkádnak,(táv)kapcsolat tartásodnak.Fura egy szerkentyû lehet ami csak ezt az egy legutóbbi az email-t vette de viszonozni már nem tudta.Küldtem pedig ujságodnak cikkeket, fotókat mellékletben, ezek szerint mind hiába? Bosszantó…
    Hiszem azonban,hogy a kõrülõtted lévõ technikai szakemberek mielõbb kisegitenek ebbéli gondjaidból és nem lesz semmi akadálya hogy a világ bármely tájára( még a “távoli Floridába” is) elküld válaszod.
    Addig is…nagyra értékelve,hogy a Weblog kõzvetitésével megtaláltad elérhetésem számodra legjárhatóbb útját…További sikert munkádban, boldogságot magánéletedben és fõleg egészséget mindezek megvalósitásához..
    Minden jót,
    Zsuzsa

  2. Dömsödi Teréz:

    2005. augusztus 5. 21:29 Elküldtem a válasz e-mailemet amelyben részletezem, hogy minden Általad küldött dokumentumot megkaptam. Remélem, megkapod a választ. Köszönöm a türelmedet!

  3. Dömsödi Teréz:

    Az 5. az persze 6. Máris nem biztos. Hétfőn utánanézek, mi ez a címátírás.

  4. Susan T. de Buzna dr:

    Elhalmoztalak a Viszhangnak szánt cikkeimmel.Két mezitlábas email( WPS and TXT melléklet) és egy-egy fotó.
    Felénk most már kõzeledik a vacsora ideje
    (4:35 PM ) Te valószinû már nyugovóra tértél. Édes álmokat, víg ébredést, laza Vasárnapot.
    Hétfõn várom válaszod.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.