Ami még a nyári színházból hátra van

A Megyeháza udvarán az idei Szentesi Nyári Szabadtéri Színház programsorozat augusztus 7-én folytatódik. Két kiválóság, Miller Zoltán és Mahó Andrea érkezik. ”A Zene Az Kell!” c. koncertjük keretében a legszebb operett slágerek, musical részletek csendülnek fel 21 órai kezdettel. Jegyek az ifjúsági házban vagy a Babilon könyvesboltban 1900 Ft-ért válthatók. (Esõnap másnap.)

Ingyenesen látogatható idén is a Népzenei találkozó programja. Térségünk népzenei szólistái, hangszeres muzsikusai, dalos együttesei augusztus 11-én adnak egymásnak randevút a Megyeháza udvarában. A zene és hagyománytisztelõ közönséget 16 órára várják.
A hónap színpadi csemegéje Camoletti: Négy férfi gatyában c. zenés vígjátéka. A szereplõk között olvashatjuk Fodor Zsó-kát, Böröndi Tamást, Nyertes Zsuzsát, de Be-leznay Endrét is. A nagy nevettetõk közül Straub Dezsõ sem fog hiányozni. A mulatságos történetet augusztus 14-én 21 órától élvezheti a kikapcsolódásra vágyó közönség. (Esõnap másnap.) 
Belépõk 1900 és 1600 Ft-ért vásárolhatók a fentebb írt helyszíneken.
Az évad a hagyományos Fúvószenekari találkozóval zárul augusztus 17-én, melynek házigazdája Szentes Város Fúvószenekara. Az ingyenesen látogatható koncert 17 órakor kezdõdik több neves együttes közremûködésével.
Legyen a nyári szabadtéri színház nyújtotta élményekkel élménydúsabb az idei vakáció önöknek is!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.