Etetőanyagok a Horgászáruházból – A szezon ritmusa

A nyári meleg napokon, a szabadságok idején sok horgász alig várja, hogy kedvenc helyét elfoglalhassa a vízparton. Aki teheti, kiváltja a második félévi tiszai engedélyt is és minden idejét hobbijának, a horgászatnak szenteli.

Szentesen az Arany János utca 16. szám alatt, a Horgászáruház alaposan felkészült a szezonra. Gulyás János üzletvezetõ cégük üzletpolitikájáról szólva elmondja: az árukészlettel és az árakkal minden esetben a szezon által diktált ritmust követik. Lehetõséget adnak a vásárlóknak arra, hogy a kiváló minõség mellett rendkívül kedvezõ árakon jussanak a horgászélményeket elõsegítõ termékekhez, eszközökhöz. Az egészen apró alkatrésztõl a legpazarabb horgászbotig bármi, akár most is 10-20% kedvezménnyel beszerezhetõ, elég csak böngészni a horgász honlapokat, kiválasztani a terméket és megrendelni a Horgászáruházban.

Lássunk az árakból egy kis ízelítõt: A szentesi Horgászáruházban most a Csonti adagonként 20 Ft. A képen egy fiatal vásárló éppen Maros mix etetõanyagot tart a kezében, amely most kilónként 290 Ft-ért szerezhetõ be. De ugyanennyiért kaphatók a Tímár etetõanyagok is. A 3 kilós kiszerelés 730 Ft. A Dancsó féle etetõkukorica kilónként 130 Ft-ba kerül. A Speciál mix készítmények ugyancsak 290 Ft/kg-os áron megvásárolhatók.

Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a Horgászáruház kínálatát, hiszen mindig más-más termékkör kapható kedvezõ áron. Ezek a lehetõségek remekül szolgálják, hogy tényleg csak a kapásra koncentráljanak a horgászok.

Kép és szöveg: te. (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.