Jókedv a Táska utcában

“Jó kis kaland ez a Táska utca!” mondja egyik ismerõsöm, miközben a Kereskedõház emeletén, a folyosón csütörtök-péntekenként fogasokon sorakozó táskák között böngész.

A Heuréka Bõrdíszmû-, Játék és Ajándék üzlet új szolgáltatása remekül beindult, s még egészen szeptember végéig minden csütörtökön és pénteken lehet hozni megunt, de jó állapotú táskákat. Egy hölgy vagy úr akár többet is, hiszen ahányat hoz, annyit vihet a mások által behozott táskákból ingyen, vagy a 2000 Ft-os akciós táskákból, avagy a 20%-os kedvezménnyel megvásárolható divattáskákból.
Aki esetleg az adott napon nem talál cseretáskát, az az üzlet tulajdonosától, Horváthné Annától a hozott táskák számának megfelelõ tikettet kap, amely az utca nyitva tartási ideje alatt bármikor beváltható.
Az üzlet tulajdonosa még keresi azt a különlegesen régi, vagy különleges múltú, netán neves személyiséghez kötõdõ táskát, amely elkezdheti szekrényen kívüli életét az árverést követõen, hiszen jótékony célra hasznosul.
Ám az is lehet, hogy elõbb csak csütörtök-pénteken szétnéznek a Táska utcában, ahol mindig jókedv uralkodik.
Érdemes azoknak is ellátogatni a Heurékába, akik utazni készülnek, vagy már a kollégiumi napokat tervezik. Vadonatúj táskák és kiegészítõ termékek színes választéka szolgálhatja kényelmüket.

Kép és szöveg: dt. (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.