Nagymágocs – Civil és Családi nap a hétvégén

Nagymágocson augusztus 25-én helyiek és vendégként érkezõ civilek arra keresik a választ, vajon mit jelent egy település életében az önkéntesség.

Ezért aztán összefogtak. Reggel 6 órától már horgászversennyel indítanak a tóparti csónakháznál. Aki kedvet kap, 2000 Ft nevezési díj ellenében beszállhat a versenybe.
9.30 órakor kezdõdik a Károlyi Kupa vetélkedõ, ami egészen ebédig tart. A délutáni program 14 órakor köszöntõvel és a résztvevõ civil szervezetek bemutatkozásával folytatódik. Ki-ki elmondhatja, szervezetük életében mit jelent az önkéntesség, szó esik majd az új civil törvény lényegi elemeirõl, ezután pedig a civil szervezetek kulturális mûsorainak ad teret a kastélypark.
16 órára Szegvárról érkeznek a divatbemutató résztvevõi, akik a rendezvény helyszínén egész nap ruhavásárt tartanak. Közben, 15 órától a Kastély is megtekinthetõ, idegenvezetõ segítségével, csoportosan. 17.30 órától játékos vetélkedõk nyújtanak kikapcsolódást. Az elõreláthatóan 19 óráig tartó program keretében lehet fõzni, vízibiciklizni, kajakozni, kenuzni.
Fontos tudnivaló továbbá, hogy a Károlyi Kupa vetélkedõre augusztus 22-ig lehet jelentkezni 5-10 fõs csapatokban. A  kupa számos ügyességi feladat mellett Károlyi történeti totót is tartalmaz. Az elsõ három helyezett – stílusosan – kupával térhet haza.
Mind a rendezvényre, mind a vetélkedõre vagy a kulturális mûsorra a 06-70/4251-477-es telefonon lehet jelentkezni, vagy bõvebb információt kérni.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.