Nyári kavalkád a Szentesi Üdülőközpontban

2012-ben immár harmadik alkalommal rendezték meg a Strandszépe szépségversenyt a Szentesi Üdülõközpontban. Idén egy kategóriában tudták magukat megmérettetni a vállalkozó szellemû lányok.

A hûvös, szeles idõjárás nem kedvezett a rendezvénynek, azonban mindenki bízott abban, hogy a lányok megjelenése felforrósítja a hangulatot.
Hattagú zsûri értékelte a strand szépe jelölteket. Elsõ körben egy könnyû, nyári ruhában, majd a döntõbe jutottak fürdõruhában is megmutathatták bájaikat. 2012-ben Szabó Odett fejére került a korona. Az összes döntõbe jutott lány értékes tárgyjutalmakkal gazdagodott, valamint több különdíjat is kiosztottak. (www.varosivisszhang.hu/?p=15332)
A szervezõk számos programmal készültek a közönség szórakoztatására, az egész napos zenefelelõs DJ Big Bill volt, színesítette a programot a Kelet Lányai Hastánc Csoport elõadása, Domján Ilona divatbemutatója és megkoronázta az estét a Black Five zenekar koncertje.

Még nincs vége a rendezvények forgatagának a Szentesi Üdülõközpontban. Folytatódik az Éjszakai Fürdõzés a nyár minden péntekén. Esténként  változatos programokkal, többek között DJ-kel, élõ koncertekkel, tûzzsonglõrökkel, hastánccal, laser show-val és az elmaradhatatlan koktélbárral várják a vendégeket.
Még mindig van lehetõség jelentkezni a kalandvágyó manók közé a Vízimanó Nyári Sport és Életmód Táborba. A tábor célja a gyermekek egészséges életmódra nevelése, úszásoktatás és különbözõ sportágak megismertetése a legkisebb korosztállyal is.
Augusztus 19-én egész napos ügyességi, családi vetélkedõkkel kedveskednek kicsiknek és a nagyoknak egyaránt a Családi Életmód- és Sportnapon. A program mozgatórugója, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmód és a mozgás fontosságára.
Harmadik alkalommal is megrendezik a Törpeharcsa Fogó-és Fõzõversenyt szeptember 15-én. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet erre a természetközeli, aktív sportra, és a sporthorgászat népszerûsítése. 2011-ben több család és baráti társaság is nevezett az éjszakai horgászatra. Remélik, hogy ez 2012-ben sem lesz másként.
Friss információkért, kedvezményekért érdemes figyelni a Szentesi Üdülõközpont honlapját, valamint a Facebook oldalukat.  (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.