Konyharovat – Ünnepi finomságok az Ételbárból
Ahhoz, hogy az ünnep igazán ünnep legyen, ad tippeket az Arany János utca 16. szám alatt található Ételbár séfje, Török Péter.
– Ha ön gondtalan pihenéssel, és nem a tûzhely mellett szeretné tölteni az idei húsvétot, rendelhet ételválasztékunkból pl. házias kocsonyát most 900 Ft-os adagonkénti áron. Ételeink friss helyi alapanyagokból, magyaros ízesítéssel készülnek. Igaz ez birka és marha pörköltünkre, melyekbõl most 1400 Ft/adag áron rendelhetnek. Az egészben sült pecsekacsát 1500, a hidegtálakat 3200 Ft-ért kínáljuk. Utóbbi két fõre értendõ. A hidegtálunk francia- és burgonya salátát, sonkatekercset, kaszinótojást, sült csirkecombot, csabai karajt és fasírt golyót tartalmaz.
Török Péter szólt a süteményválasztékról is, melyek egységesen 1700 Ft/kg-
onkénti áron szerezhetõk be. Az édes sütemények közül rendelhetnek mézes krémest, vanília rámát kapucíner szeletet vagy mirinda szeletet. Az ünnepi sós ajánlat a sajtos pogácsa.
A rendeléseket az Ételbárban személyesen április 5-ig lehet leadni, a kész ételeket pedig április 7-én 11 és 15 óra között lehet átvenni.
Az Ételbárban egyéni igényeikre is odafigyelnek, ezért hívják nyugodtan a 06-20/585-4339-es telefonszámon az Ételbár munkatársait.
– Itt közöljük az ünnepek utáni hétre vonatkozó menüt. Kóstolják meg, fogyasszák jó étvággyal ételeinket! – ajánlotta Török Péter. (x.)