TöbbSZŐR ne legyen

ILI KozmetikaValóban nem lesz? – kérdezem Nagyné Szabó Ilona kozmetikusmestert.
– Valóban, hiszen megajándékozott a tudomány bennünket, kozmetikusokat is az Intensed Pulsed Light (fény), röviden csak IPL géppel, amely egyszerre több lézerkészülék jó tulajdonságával rendelkezik. Működésének lényege a bőrben és szőrben lévő melanin, és a vérben lévő hemoglobin fényelnyelő tulajdonságán alapszik, az egy villanásban lévő nagy energiájú fény hővé alakul át és az irányíthatóan, fájdalom- és égésmentesen lezajló thermolízis következménye a végzetes kipusztulás.

– Milyen testrészeken és hány kezelés szükséges az eredményhez? Hogyan kell előkészülni a művelethez?

– Hölgyeken, urakon bárhol elvégezhető az IPL, még „ott is“, a bikini alatt. A hány alkalommal és milyen időközönként, testtájanként, változó úgy, ahogy a szőrnövekedésünk is. Négyhetenként és négy alkalommal az alsó határ. A jó eredmény érdekében szigorú követelmény az, hogy négy héttel a kezelés előtt semmilyen szőrtelenítő módszer sem alkalmazható, csak a borotválás. Első hallásra ez a házi feladat dermesztően hat mindenkire, de teljesen meggyőző, ha megértjük a lényegét, hogy a szőrszál csak akkor vezeti el a fényt a mátrix sejtbe, ha van, és a növekedés első fázisában kapjuk el. Az IPL után pedig pár nap múlva már el is búcsúzhatunk tőle, mert kipottyan.

Az irányított thermolízis módszerével a seprűvénák és a rozácea (hajszálértágulat az orcákon) is kiválóan kezelhető, hiszen az „elolvasztott“ vértestecskék a falósejtek áldozatául esnek, és a bőr visszanyeri szép, üde színét.

– Az érdeklődő olvasók nevében is köszönöm a tájékoztatást. További kérdéseikkel és bejelentkezésükkel keressék a szakembereket Szentesen a következő címeken: 

Ágoston Szilvia
Bocskai u. 8. I/5.

ILI KOZMETIKA
Zrínyi u. 25. 63/313-346
06-30/395-2823

Egy hozzászólás “TöbbSZŐR ne legyen” bejegyzésre

  1. Orosz Gábor:

    Mi van veled!!!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.