Újabb zenei élmény(fürdőzés) GYOPÁROSFÜRDŐN!

Demjen koncert plakátjaAz idei Valentin-nap sok mindenben más volt Gyopárosfürdőn, mint az előző években. Egyrészt tavaly ilyenkor még nem volt élményfürdő, ebből adódóan megfelelő helyszín sem egy (téli) zenei rendezvény lebonyolítására, másrészt pedig nem volt annyi vendég, mint a február 13-ai Valentin-napi Edvin Marton koncerten.

Aki már járt Gyopárosfürdőn, tudja: hazánk egyik legkellemesebb környezetben fekvő fürdőjéről van szó, ahol tavaly nyáron jó néhány közönségszórakoztató programmal vártak bennünket, VENDÉGEKET. Igen, így csupa nagybetűvel, hiszen az élményfürdőben és az országban egyedülálló szauna-parkban eltöltött üdítő perceket olyan események színesítették, mint például éjszakai fürdőzéssel egybekötött diszkó, tv-s roadshow, kenyérünnep, kürtkoncert vagy éppen az Edvin Marton koncert. Talán nem vagyok egyedül, ha azt mondom: én igazából akkor érzem magam VENDÉGNEK, ha az alapvető szolgáltatásokon túl kapok valami pluszt. Egy mosolyt, néhány kedves szót, vagy éppen egy szórakoztató programot. Eddig akár hányszor jártam Gyopároson, mindezt minden alkalommal megkaptam. (Igaz, Húsvétkor nem tudtam bejutni az élményfürdőbe, mert az már a délelőtti órákban megtelt.  Bár az is a vendég kényelmét szolgálja, ha nem engednek be több embert, mint amennyi a fürdő terhelhetősége.)

Visszatérve a rendezvényekre, február 13-án fergeteges egy órában volt részük az élményfürdő belső medenceterében fürdőzőknek. A külföldön is népszerű hegedűvirtuóz ötvenezres közönség előtt megtartott svájci koncertje után lépett fel Gyopárosfürdőn. A vasárnap esti rendezvényen két hegedűs és egy szintetizátoros hölgy, valamint hat táncos kísérte a világszerte ismert muzsikust.  A stílusilag rendkívül színes és széles repertoárt előadó Edvin Martont mintegy 1200 fős közönség fogadta a gyopárosi élményfürdőben. A „kínálatban“ Liszt Magyar Rapszódiájától kezdve, napjaink slágerén, a Rómeo és Júlia című francia musical betétdalán át egészen Michael Jackson számáig szerepeltek darabok. Az egy órás koncertet közel háromnegyedórás dedikálás követte, ezzel is bizonyítva a produkció sikerét. Bár a szervezők a fürdő pihenő galériáján nézőteret is kialakítottak, sokan a medencékből figyelték az előadást, melyről a Magyar Televízió felvételeket készített.

Ha április 29-én nem is lesz TV felvétel, mindenféleképp érdemes lesz ellátogatni Gyopárosra, ugyanis 20 órától az év énekesének megválasztott Demjén Ferenc ad másfél órás koncertet, amelyet az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő éjszakai fürdőzés követ. A jegyár ezúttal is magában foglalja az egész napos fürdőzést a strandon, az élményfürdőben és a szauna-parkban egyaránt. Jegyek elővételben a fürdő pénztárában, a szegedi Tourinform irodában kaphatók. Aki további információra kíváncsi, érdeklődhet a fürdő 68/411-962-es telefonszámán.

G. K.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.