Füstmentes cukrászda a Kisérben

Édes presszóElérkezett a régóta várt pillanat, hogy a Kisér városrészben füstmentes cukrászda várja a finom süteményeket, és más finomságokat kedvelőket. A Soós utca és a Farkas Antal utca sarkon található ÉDES PRESSZÓ megújult környezetben, a hét eleje óta fogadja a kedves vendégeket.

A Kvirtek Bt. (Demeter Sándor és Bóka Zoltán) ügyvezetők által üzemeltetett cukrászdában tizenkét féle gombócos fagylalt közül választhatnak a gyerkőcök és a felnőttek. Ha nincs kedvük tortát készíteni születésnapra, névnapra, lakodalomra, itt megrendelhetik. Egy kávé, vagy sütemény elfogyasztása mellett beszélgethetnek, akár palackos italokat, üdítőket vásárolhatnak. Ha kell, akkor édességet, csokoládét is.

Hétfő kivételével, naponta nyolc és tizenkettő óra között, délután tizenöt órától tizenkilenc óráig tart nyitva az Édes presszó a Kisérben.

Egy hozzászólás “Füstmentes cukrászda a Kisérben” bejegyzésre

  1. Angeli Tamás:

    Én egy erős dohányos vagyok, de szívből gratulálok a kezdeményezéshez!
    Azért jó hírrel is tudok szolgálni mind két tábor számára:
    “2006. II. negyedévtõl forgalomba kerül a NicStic a füst- dohánymentes cigaretta! Nagy-Kisker jogok vásárolhatók, hálózatépítéséhez mind vállalkozások, mind magánszemélyek jelentkezését várjuk bel és külföldrõl! Forradalmian új termék, mely megrázta a világot ráadásul konkurencia mentes! Csak nikotin és aroma, semmi más káros anyag, semmi füst! Március végéig 50%-os áron lehet csatlakozni!”
    Amennyiben szívén viseli mind két tábor ügyét és egészségét, nem utolsó sorban a saját forgalmát, úgy ajánlom figyelmébe az alábbi weblapot: http://nicstic.try.hu
    Támogassuk minél többen a Füstmentes életet!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.