Töltött padlizsán

50 deka sovány darált húst 2 evõkanál olajon megpárolok. 1 evõkanál vágott vöröshagymával, 2 gerezd fokhagymával, 1 csokor petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítem, 1 tojással összekeverem.
1 nagyobb padlizsánt kettévágok, kimagozom. Olajjal megkent jénaiba egymás mellé teszem, belerakom a tölteléket. Tejföllel meglocsolom, hogy szaftos legyen. Reszelt sajttal megszórom és rózsaszínûre sütöm.

Paradicsom saláta

50 deka paradicsomot felszeletelek és az öntetbe teszem  és kihûtöm.
Öntet: 2 dl víz, 2 evõkanál cukor, negyed evõkanál só, 2 evõkanál ecet. Lehet édesebbre vagy savanyúbbra ízlés szerint készíteni.

Szûcs Jánosné Margitka
Szentes, Kökény u. 8.

Küldje el Ön is kedvenc receptjét, hogy megoszthassuk Olvasóinkkal! A megjelent receptek beküldõit támogatónk jóvoltából megajándékozzuk.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.