Ha hálós combszelet, tarja – akkor hosszú hagyományos pácolás – A minőség ára

A húsvéti ünnepek hagyományosan fontos étele a sonka. Jól tudják ezt a Brillir Kft. Derekegyházi Vágó- és húsfeldolgozó üzemének dolgozói is. Rendkívül  gusztusos 6-8 kilós parasztsonkákat, fele ekkora parasztlapockákat készítettek erre az alkalomra, de vásárolhatunk darabolt hálós combszeletet vagy tarját is a vágóhíd termékeit forgalmazó üzletekben.

Pádár Zoltán menedzser elmondja, hogy ezek a termékek hosszú hagyományos pácolással készülnek. A pácolás folyamata, ahogy generációkon át azt apáink elsajátították, 6 héten keresztül tart, és semmilyen adalékanyagot sem használnak a friss valódi hazai termékek elõállítása során. Ezért ezek a termékek küllemre is eltérnek más forgalmazók hasonló árufélésegeitõl, ami pontosan szemügyre is vehetõ. Így nyilvánvaló, hogy a jobb minõségû áru ára is magasabb.
A Brillir Kft. húsvéti kínálatát az alábbi szaküzletekben keressék: Szentesen a Rákóczi Ferenc utcában a piac mellett, a Jókai utcai Reál ABC húsrészlegén, a G-Hús Kft József Attila utcai húsboltjában, Mindszenten a Köztársaság utcai húsáruházban.
Pádár Zoltán mened-zser a legfrissebb termékújdonságukról is beszámol. Már a boltokban van a „tót” jellegû szalámi, amely annyiban más, mint a már ismert Brillir vastagkolbász, hogy borsot nem használnak a készítéséhez. Kékes címkéjérõl könnyen felismerhetik, ízleljék meg, váljék egészségükre!
Keressék a fenti szaküzleteket akkor is, ha ballagásra, majálisra nagyobb tételben szeretnének húsárut vásárolni, hiszen a húsbavágó ötletek hozzávalóit érdemes idõben biztosítani.
A Brillir Kft. munkatársai így kívánnak boldog ünnepeket kedves vásárlóiknak!

Kép és szöveg: dt. (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.