Mintha otthon készült volna – Húsvétra az Ételbárból

Teljenek az ünnepek pihenéssel, aktív kikapcsolódással – már egyre többen ismerik fel az új idõk félreérthetetlen üzenetét. A szentesi Ételbár szívesen segít abban, hogy tényleg gondtalanul teljenek ezek a szép tavaszi napok.

Verebélyiné Kozma Beatrix tulajdonos, üzletvezetõ az ünnepi kínálatot ismerteti, amelybõl bõségesen összeállítható a családi menü. Fontos tudni, hogy a kiválasztott ételek április 21-ig rendelhetõk meg az Arany János u. 16. szám alatti Ételbárban.
Az étlapon szerepel töltött káposzta 750, húsvéti kocsonya 680, grill kacsa 1500, valamint vaddisznópörkölt 1400 forintos adagonkénti áron. A vendégek fogadására hidegtálakban is gondolkodhatunk. Az 1300 forintos adagonkénti árban francia saláta, burgonyasaláta, sonka tekercs, kaszinótojás mellett sült kacsamáj, csabai karaj vagy pulykamell tekercs is választható. Gondoljunk csak bele, egy-egy étel elkészítésére mennyi idõt kell fordítanunk, s talán ilyen különlegességek szervírozásához hozzá se fognánk. Az Ételbár szakácsai, Jártasné Zsuzsika (1. kép) és Török Péter (2. kép) azonban pontosan ismerik a részleteket, és minden étel olyan finom lesz, mintha mi otthon készítettük volna. Az sem mellékes, hogy a sertéshús alapanyagok a Brillir Kft derekegyházi vágóhídjáról való friss, igazi hazai áruk.

A házias ízek a süteményekre is jellemzõek. 1 kiló mézes krémes, vanília ráma, capucíner vagy mirinda szelet 1650 forintba kerül. A finom tejfölös-burgonyás pogácsa kilója pedig 1500 forint. Számoljunk utána, ugye hogy megéri rendelni?
Verebélyiné Kozma Beatrix felhívja a figyelmet arra is, hogy nagyobb tételû ételrendelést ballagásra, május elsejére is teljesítenek. Családi, baráti, munkahelyi összejövetelek alkalmával kérjen árajánlatot a 06-20/585-4339-es telefonszámon. Ne feledje, az Ételbár Önre is vár!
Kép és szöveg: dite (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.