Rövid hírek, programok

Gergely Róbert műsora köszönti a hölgyeket
Szentesen március 8-án, a Nemzetközi Nőnap alkalmából. Az ünnepelteket a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központba várják 18 órára. (Plakát kinagyítandó!)

* * *

Körséta március idusán

A Szentesi Vendégszeretet Egyesület március 15-én 15 órára várja az érdeklődőket ünnepi körsétájára. A mellékelt plakát kinagyítandó.

* * *

Vége a látogatási tilalomnak

A Csongrád Megyei ÁNTSZ folyamatosan figyelemmel kíséri az influenza-járvány alakulását Szentes és Csongrád vonatkozásában. A mai napon a megbetegedések száma elérte azt a szintet, amely alapján, az ÁNTSZ jelzése értelmében a szentesi dr. Bugyi István Kórház vezetése feloldja az intézményben 2011. január 26-tól elrendelt látogatási tilalmat.
A tilalom elrendelésére az intézményben fekvő betegek és az újszülöttek védelme érdekében volt szükség.

* * *

A városi könyvtárban

Március 9-én 18 órai kezdettel Zalán Tibor író lesz az intézmény vendége, míg március 10-én 18 órától folytatódik az Évfordulók nyomában c. komolyzenei előadássorozat.  Nagy János ny. igazgató ezúttal a “klasszikus ” Bartók életéből elevenít fel meghatározó állomásokat.

 * * *

 Animáció, a mozduló rajz

Az animáció a témája annak a március 10-én 15 órakor kezdődő programnak, amelynek a Koszta József Múzeum ad otthont. A mellékelt plakát kinagyítndó!

* * *

 Büntető party

Március 13-án különleges zenei eseményre kerül sor a Graffiti klubban, amelyre 800 Ft-os belépő mellett hívják a fiatalokat. A mellékelt plakát  a részletekért!

 

2 hozzászólás “Rövid hírek, programok” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    ELISMERÉS

    A szentesi dr. Bugyi István Kórház reorganizációs programjának egyik kiemelt pontja az intézmény munkatársainak erkölcsi és anyagi elismerése. Ennek szellemiségében időről időre elismerik a több évtizede az egészségügyben szolgálatot teljesítő munkatársak eddigi tevékenységét. A február 24-i főorvosi értekezleten ünnepélyes keretek között ismerték el a 30 éve tevékenykedő dr. Pásztor Imre osztályvezető főorvos munkáját.
    Dr. Pásztor Imre 1981-ben végzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. 1981. október 1-től 2003. június 30-ig a kecskeméti kórházban dolgozott. 1985-ben urológiából szakvizsgázott. 2003. július 1. óta a szentesi dr. Bugyi István Kórházban megbízott osztályvezető főorvosként, majd 2004. március 1-től osztályvezető főorvosként folytatja munkáját az urológia osztályon.
    Az osztályvezető főorvos tagja a Magyar Urológus Társaságnak, a Magyar Endourológus Társaságnak és a Közép-Európai Urológus Társaságnak. Számos előadás és közlemény publikálása fűződik a nevéhez.

  2. Dömsödi Teréz:

    PILVAX KÁVÉHÁZ

    Március 15-én 11.30 órától a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban, ahol a Klauzál Gábor Általános Iskola tanulóinak ünnepi műsora köszönti az ünneplőket. A rajzpályázat eredményhirdetését követően az ünnepi menü Jókai bableves túrós csuszával vagy aranygaluskával.
    Jegyek előzetesen a művelődési házban válthatók 1500 Ft-ért. Telefon: 63/314-211.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.