Lakodalmakon, falunapokon – Zenél a Tesók

Aki a mulatós nótákat kedveli, nem hagyhatja ki, hogy ne legyen meg lemeztárában a Tesók együttes CD-je. Városunkban egy zártkörû partin fergeteges sikerrel mutatták be második lemezük anyagát.

Miért is a Tesók nevet választották? Erre nagyon könnyû a válasz, hiszen testvérekrõl, Oláh Attiláról és Györgyrõl  van szó. Több televíziós csatornán is lehet õket látni, ahol a  mulatós nóták helyet kapnak. A dalok szövegírója Attila, míg a hangszerelés és a stúdió munka Györgyre vár. A hanghordozón tizenegy dalt találunk, a legutolsó szám karaoke változatban is szerepel. Ez a címadó nótájuk: Megmutatom nektek… címmel.
Szeretik a zenélést, bulizást, azon vannak, ahol fellépnek, a közönség mindig jó szívvel gondoljon vissza rájuk, és odahaza is gyakran a lemezjátszóból szóljanak slágereik. Énekeljék velük a vidám, pörgõs dalokat: Figyelj, baba, Felhõk felé nézve, Nem süt rám a fény, Jöjj hát szerelem, Mert olyan édes, Téves úton járok, Bevallom a mának élek, Elbúcsúzom, Tölts el egy éjszakát nálam…
Szervezés alatt állnak már a falunapok, fesztiválok, lakodalmak, szívesen ajánljuk a Tesók együttest.  Nem fognak bennük csalódni. Fellépés és CD rendelés céljából e-mailen az attila@tesok.hu áll rendelkezésükre, www.tesok.hu. (x) dm.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.